PDA

View Full Version : Notification failure



Athos
-20th January 2005, 21:19
I haven't been getting any notifications of new posts or messages through my email today. It was fine yesterday, but I got nothing today - but when I went on the forum I'd received 2 new PMs since my last visit.

Touché Turtle
-20th January 2005, 21:25
Neither did I.

gbm
-20th January 2005, 21:28
You beat me to it. Something has gone horribly wrong...
Also the 'View New Posts' now shows well over 4 pages - they aren't clearing for some reason.

Touché Turtle
-20th January 2005, 21:29
Originally posted by goodbadandme
Also the 'View New Posts' now shows well over 4 pages - they aren't clearing for some reason.

Oooh! haven't got that one...! Only missing notifications.

gbm
-20th January 2005, 21:35
The 'View New Posts' thing has cleared itself for the first time all day...
maybe it's something to do with the link I made...

edit 1: yeah OK that one is just me.
edit 2: OK got a link that works now.

Athos
-23rd January 2005, 16:25
I'm still not getting any notifications (it's been about 3 days now) - is anyone else? I haven't done anything to my email address on my profile, so I can't understand what might have happened.

gbm
-23rd January 2005, 17:14
Originally posted by Athos
I'm still not getting any notifications (it's been about 3 days now) - is anyone else? I haven't done anything to my email address on my profile, so I can't understand what might have happened.

ditto.

Ulrika
-23rd January 2005, 20:42
Yep. The same has happened to me, no e-mail notifications!

gbm
-23rd January 2005, 21:34
Has anybody got any?

wingnutLP
-24th January 2005, 08:56
nope but then I don't use them!

I will contact the host and see if the SMTP is down.

gbm
-24th January 2005, 16:27
I just got four!

Adler
-24th January 2005, 16:57
Haven't had any in ages either.

Adler
-24th January 2005, 17:05
Ok, ignore that i just got a load i think its just part of the virtual worlds continued campaign to make me look like an idiot in public.

vil
-24th January 2005, 20:35
Just this evening I got all my notification messages for the last week or so - close to 80 in total...

gbm
-24th January 2005, 22:25
Originally posted by vil
Just this evening I got all my notification messages for the last week or so - close to 80 in total...

I had millions more than that...

Athos
-24th January 2005, 22:42
Yay - got mine now - thanks for sorting it out!

Ulrika
-25th January 2005, 07:04
Yep, have received mine too. Thanks!

wingnutLP
-25th January 2005, 07:29
Kenny got 257!

Ulrika
-25th January 2005, 08:13
Originally posted by wingnutLP
Kenny got 257!
Whooo, someone's popular! :tongue:

gbm
-27th January 2005, 17:56
I'm not getting any again :( :( :( :( :( :( :(

Twohat
-27th January 2005, 19:03
Mine have stopped again too.

Praps the hamster has died?

gbm
-27th January 2005, 19:45
Originally posted by Twohat
Mine have stopped again too.

Praps the hamster has died?

Maybe it's just getting old, and can't keep up these days?
Anyway, the hamster that runs the forum must be fine, because there's nothing wrong with that, it must just be that the ferrets that deliver the emails are ill.

gbm
-5th February 2005, 10:13
And again, no emails...

Ulrika
-5th February 2005, 20:32
Originally posted by goodbadandme
Maybe it's just getting old, and can't keep up these days?Perhaps the forum hamster has some difficulties adjusting to the new timings..? :whistle:

Emma T
-6th February 2005, 00:18
I've been finding this recently too. I haven't had any notifications recently though I got a new PM and about a month ago I got a notification about 3 weeks late which I got all excited about-only to be disappointed!

uk_45
-6th February 2005, 11:40
They tend to get caught up in spam filters at your ISP or if you have your own

Athos
-11th February 2005, 11:54
It's fallen over again ....

madfencer
-11th February 2005, 11:59
well Athos, justy to let you kno ive PMd you then!! :dizzy:

madfencer
-11th February 2005, 11:59
well Athos, justy to let you kno ive PMd you then!! :dizzy:

madfencer
-11th February 2005, 12:00
sorry double posted. clicked it twice because first time computer didnt work! :mad: :mad:

madfencer
-11th February 2005, 12:01
uk_45 i pm'd you too but it said you've read it...but u didnt reply and that was yesterday....not like you to ignore me....or is there sumthing wrong with this aswell. dont hav email notification switched on so no probs for me!! :moon:

Neo
-25th February 2005, 17:49
Originally posted by wingnutLP
nope but then I don't use them!

I will contact the host and see if the SMTP is down.

or get a new shiny host *hint hint* :tongue: